Copyright Bonaventuracollege Leiden
Dit fotoalbum maakt onderdeel uit van de website van het Bonaventuracollege Mariënpoelstraat. Het is niet toegestaan deze foto's te gebruiken zonder voorafgaande toestemming van de directie van de school.



19 JUN - Laatste lessen Dhr El Mourabiti (ECH)
foto: [1054]
Bepalen van de doorloopkromme.


foto: [1055]
Broodsnij-instructie met ouderwetse middelen, volgens de KPN methode.


foto: [1055]
Hergebruik van de schoonmaakdoekjes.


foto: [1056]
Rendementsbepaling, Tosti UIT gedeeld door Tosti IN X 100procent =2,79 , 3,00 X 100 = 93 procent


foto: [1056]
Tussentijdse bestelling voor meer grondstoffen.


foto: [1059]
De pauze werd verzorgd door de bekende Marokkaanse top kok el Mourabiti.


foto: [1059]
De uitkomst van deze rebus is gelijk aan de formule.


foto: [1059]
Temperatuur meten met de nieuwe IR-thermometer.2


foto: [1100]
Bepalen van de halveringstijd (kwam op gemiddeld 120 sec.)


foto: [1100]
Bij een goede Brusselse Wafel is de tophoek precies 136 graden.


foto: [1101]
240 seconden x 2,4 KW toch beste smaak.


foto: [1101]
De Eetbaarheidsfactor wordt uitgedrukt in Hardheid volgens Vickers (HV). HV =Tv(anden voor) - Tn(anden na). Moet 32 blijven.


foto: [1524]
Beste combinatie van het hele BONA, leukste klas met de fijnste leraar.


foto: [1524]
Laatste groet naar het beertje knalau..........